آنها اولین نسل آمریکایی بودند که با غذاهای فوق العاده پردازش شده در اطراف خود رشد کردند – به طور معمول ، محصولات پر از روغن اضافی ، نمک ، شکر و ظرافت. آنها کودکان و بزرگسالان در زمانی بودند که این محصولات که برای به حداکثر رساندن جذابیت خود طراحی شده بودند.
اکنون یک مطالعه اکنون نشان داده است که در اوایل دهه ۵۰ و ۶۰ ، ۲۱ ٪ از مردان در تولید و تولید رونق کودک در انتهای دم نسل و ۱۰ ٪ از مردان معیارهای وابستگی به این غذاهای فوق العاده پردازش شده را رعایت می کنند.
این نسبت بسیار بیشتر از بزرگسالانی است که فقط ده سال پیش رشد کرده اند و در بزرگسالی فقط با غذاهای فوق العاده پردازش شده روبرو می شوند. در بین بزرگسالان ۶۵ تا ۸۰ ساله ، تنها ۱۲ ٪ از زنان و ۴ ٪ از مردان معیارهای اعتیاد به مواد غذایی فوق العاده پردازش شده را رعایت می کنند.
مطالعه منتشر شده در مجله وابستگی این مبتنی بر داده های نماینده ملی از بیش از ۲،۰۰۰ سالخورده آمریکایی است که توسط تیمی از دانشگاه میشیگان توسط بررسی ملی UM در مورد پیری سالم در این نظرسنجی شرکت کرده اند.
این پرسشنامه مبتنی بر موسسه سیاست های بهداشتی و نوآوری UM است و توسط مرکز پزشکی دانشگاهی UM Michigan Medicine پشتیبانی می شود. مقاله جدید براساس گزارش نظرسنجی قبلی با شیرجه زدن به تفاوت های عمیق تر به تفاوت های نسل و سلامت با سلامت است.
برای اندازه گیری اعتیاد به مواد غذایی در گروهی از مطالعات ناکافی
محققان از مقیاس اعتیاد به مواد غذایی Yale اصلاح شده ۲.۰ (MYFAS 2.0) استفاده کردند ، ابزاری استاندارد که از معیارهای استفاده شده برای تشخیص اختلالات مصرف مواد استفاده شده است. این مقیاس در مورد ۱۳ تجربه در مورد غذاها و نوشیدنی های فوق الذکر که اعتیاد را تعریف می کند مانند درخواست های قوی ، تلاش های مکرر برای برش ، علائم ترک و جلوگیری از فعالیت های اجتماعی به دلیل ترس از خوردن بیش از حد ، می پرسد.
در این حالت ، “ماده” الکل یا نیکوتین نیست ، بلکه دسر ، فست فود و نوشیدنی های شیرین مانند غذاهای فوق العاده با ارزش بسیار ارزشمند است. این مطالعه با استفاده از معیارهای وابستگی بالینی به غذاهای فوق العاده پردازش شده ، بر روش های “سازگاری” افراد از چنین غذاهایی تأکید می کند.
لوسی K. لوچ ، دانشجوی فارغ التحصیل در گروه روانشناسی ، گفت: گفت “بزرگسالان سالخورده امروزی در دوره مهمی در رشد قرار داشتند که در آن محیط غذایی کشور ما تغییر کرده است. با تحقیقات دیگر که ارتباطات باز بین مصرف این غذاها و خطر بیماری مزمن و مرگ زودهنگام را نشان می دهد ، بررسی وابستگی به غذاهای فوق العاده پردازش شده در این گروه سنی است.”
تفاوت های جنسیت
بر خلاف اختلالات مصرف مواد سنتی ، که در مردان مسن شایع تر است ، اعتیاد به مواد غذایی فوق العاده فرآیند برعکس را نشان می دهد: شیوع بالاتر در زنان مسن.
بیانیه ممکن است بازاریابی تهاجمی غذاهای فوق العاده پردازش شده “رژیم” برای زنان در دهه ۱۹۸۰ باشد.
کوکی های کم چرب ، غذاهای قابل استفاده در مایکروویو و سایر محصولات با کربوهیدرات به عنوان راه حل های کنترل وزن مورد تشویق قرار گرفته اند ، اما پروفایل های غذایی طراحی شده ممکن است مدل های اعتیاد آور را تقویت کنند.
استاد روانشناسی در UM و عضو دکتری IHPI. نویسنده ارشد اشلی Gearhardt گفت: در طی یک پنجره توسعه حساس که می تواند به توضیح یافته های پرسشنامه این گروه سنی کمک کند ، ممکن است زنان بین ۵۰ تا ۶۴ سال در معرض غذاهای فوق العاده قرار داشته باشند. Gearhardt آزمایشگاه علوم و اعتیاد به مواد غذایی و اعتیاد را هدایت می کند.
“درصدی که در این داده ها می بینیم ، درصد سایر اعتیاد مانند الکل و دخانیات ، درصد افراد مسن را که مشکل ساز هستند ، ترک می کند.” گفت وی گفت: “ما همچنین رابطه روشنی با سلامت و انزوای اجتماعی مشاهده می کنیم ، که خطرات اعتیاد به مواد غذایی فوق العاده بالاتری دارد ، که شرایط سلامت روانی یا جسمی را عادلانه یا فقیر می نامند ، یا می گویند که آنها از دیگران جدا شده اند.”
یافته های اساسی در مورد اضافه وزن ، سلامت و عایق اجتماعی
- ادراک خود اضافه وزن:
- زنان بین ۵۰ تا ۸۰ سالگی ، که می گویند اضافه وزن دارند ، بیش از ۱۱ برابر احتمال تحقق معیارهای اعتیاد به مواد غذایی فوق العاده پردازش شده و بیشتر از زنانی که می گویند وزن آنها صحیح است ، هستند. مردانی که گزارش دادند اضافه وزن داشتند احتمالاً ۱۹ برابر بزرگتر بودند.
- صرف نظر از سن خود ، ۳۳ ٪ از زنانی که خود را اضافه وزن می نامند ، ۱۳ ٪ از زنانی که خود را کمی اضافه وزن توصیف می کنند ، و ۱۷ ٪ از مردانی که خود را اضافه وزن تعریف می کنند ، معیارهای وابستگی به غذاهای فوق العاده پردازش شده را رعایت می کنند. ۳۱ ٪ از کل نمونه ۳۱ ٪ از زنان و ۲۶ ٪ از مردان در این نمونه دارای اضافه وزن و ۴۰ ٪ از زنان و ۳۹ ٪ از مردان کمی اضافه وزن دارند.
- وضعیت بهداشت:
- سلامت روانی منصفانه یا ضعیف چهار برابر احتمال تحقق معیارهای اعتیاد به مواد غذایی فوق العاده فرآیند بود. زنان تقریباً سه برابر بیشتر بودند.
- برای سلامت جسمی ، مردان با سلامت عادلانه یا ضعیف سه برابر احتمال تحقق معیارهای اعتیاد به مواد غذایی فوق العاده پردازش شده است و زنان تقریباً دو برابر بیشتر از این هستند.
- ایزوله سازی اجتماعی: بیش از سه برابر این احتمال وجود دارد که زنان و مردان نمد برای مدتی منزوی شوند یا اینکه به طور کلی معیارهای اعتیاد به مواد غذایی فوق العاده پردازش شده را رعایت می کنند.
محققان استدلال می کنند که افرادی که خود را اضافه وزن می دانند ، ممکن است به ویژه در برابر غذاهای فوق العاده پردازش شده “شسته شده” که به عنوان کم ، کالوری کم ، پروتئین بالا یا فیبر بالا به بازار عرضه می شوند ، آسیب پذیر باشند ، اما هنوز هم برای افزایش جذابیت خود و حداکثر رساندن اشتیاق تدوین شده اند.
“این محصولات به عنوان غذاهای بهداشتی فروخته می شوند – این می تواند برای کسانی که سعی می کنند تعداد کالری های مصرف شده را کاهش دهند ، به ویژه مشکل ساز باشد.” گفت “این بر زنان تأثیر می گذارد ، به خصوص به دلیل فشار اجتماعی پیرامون وزن.”
نمای رو به جلو
گلهارد گفت: نسل بزرگسالان سالخورده در دهه ۵۰ و در ابتدای دهه ۶۰ اولین کسی است که در یک محیط غذایی زندگی می کند که تحت سلطه غذاهای فوق العاده فرآیند است.
“این یافته ها سؤالات فوری را در مورد اینکه آیا قرار گرفتن در معرض غذاهای فوق العاده فرآیند ، پنجره های مهم توسعه است ، به ویژه هنگامی که برای شکنندگی اعتیاد خطرناک هستند ، نشان می دهد.” گفت “امروز ، کودکان و نوجوانان نسبت به غذاهای فوق العاده پردازش شده نسبت به غذاهای فوق العاده پردازش شده نسبت کالری بیشتری مصرف می کنند. اگر روندهای فعلی ادامه یابد ، نسل های آینده ممکن است اعتیاد به مواد غذایی فوق العاده بالاتری را در آینده زندگی نشان دهند.”
“مانند سایر مواد ، مداخله اولیه ممکن است برای کاهش خطر وابستگی طولانی مدت به زندگی لازم باشد.”
درباره کار
این مطالعه توسط یک برنامه بورس تحصیلی تحقیقات فارغ التحصیلان بنیاد ملی (DGE-2241144) و انستیتوی سوء مصرف مواد مخدر از مؤسسات ملی بهداشت (5R01DA055027) تأمین شد.
علاوه بر Loch و Gearhardt ، Matthias Kirch ، MS ، Dianne C. Singer ، MPH ، Erica Solway ، Ph.D. ، MSW ، MPH ، J. Scott Roberts ، Ph.D. و مدیر نظرسنجی جفری تی. کولگرن ، MD ، MPH ، MS Roberts ، UM عضو دانشکده دانشکده بهداشت عمومی است و Kullgren عضو دانشکده سیستم بهداشت و درمان UM و Ann Arbor در دانشکده پزشکی است.