اجزای رژیم غذایی روزانه ما – از جمله کافئین – ممکن است در مقاومت باکتری ها در برابر آنتی بیوتیک ها تأثیر بگذارد. این در یک مطالعه جدید توسط یک تیم محقق در دانشگاه های Tübingen و Würzburg به رهبری استاد آنا ریتا بروکادو نشان داده شده است. باکتری ها کشف شدند اشریشیا کولی (E. coli) کلاه ایمنی های نظارتی پیچیده را برای واکنش مستقیم به محرکهای شیمیایی از محیط های مستقیم که ممکن است بر اثربخشی داروهای ضد میکروبی تأثیر بگذارد ، سازمان دهید.
در یک غربالگری منظم ، تیم Broochado بررسی کرد که چگونه ۹۴ ماده مختلف ، از جمله آنتی بیوتیک ها ، داروهای تجویز شده و اجزای غذایی ، بر بیان پروتئین های حمل و نقل تنظیم کننده های ژن کلیدی و باکتری ها تأثیر می گذارد. E. coliیک پاتوژن بالقوه. پروتئین های حمل به عنوان منافذ و پمپ در پاکت و کنترل باکتریایی عمل می کنند و کنترل مواد وارد سلول را کنترل می کنند. تعادل دقیق این مکانیسم ها برای بقای باکتری ها بسیار مهم است.
محققان این پدیده را “تعامل متضاد” تعریف می کنند
کریستوف بنینفلد ، اولین نویسنده مطالعه ، اولین نویسنده این مطالعه است: “داده های ما نشان می دهد که چندین ماده به طور ماهرانه می توانند بر تنظیم ژن در باکتری ها تأثیر بگذارند.” یافته ها نشان می دهد که حتی مواد روزانه بدون اثرات ضد میکروبی مستقیم – به عنوان مثال نوشیدنی های کافئین – می توانند بر برخی از تنظیم کننده های ژن که پروتئین های حمل و نقل را کنترل می کنند ، تأثیر بگذارد ، بنابراین چیزهایی را که وارد می شوند و باکتری ها را ترک می کنند تغییر می دهند. “کافئین باعث ایجاد تعدادی از رویدادها می شود که با تنظیم کننده ژن Rob شروع می شود و منجر به تغییر چندین پروتئین حمل و نقل می شود. E. coli آنا ریتا بروچادو توضیح می دهد: این منجر به کاهش آنتی بیوتیک هایی مانند سلفروفلوکساسین می شود.
“کافئین باعث ایجاد تعدادی از رویدادها می شود که با تنظیم کننده ژن Rob شروع می شود و منجر به تغییر چندین پروتئین حمل و نقل می شود. E. coli – این منجر به مصرف آنتی بیوتیک هایی مانند سیپروفلوکساسین می شود. ” بروچادو اصلی ریتا
این اثر لاغری برخی از آنتی بیوتیک ها قابل تشخیص نیست سونیکایک پاتوژن از نزدیک مرتبط E. coliبشر این ، حتی در گونه های باکتریایی مشابه ، می تواند منجر به واکنش های مختلف محرک های محیطی یکسان شود – احتمالاً به دلیل تفاوت در مسیرهای حمل و نقل یا سهم آنها در مصرف آنتی بیوتیک. رئیس جمهور پروفسور. دکتر دکتر HC (Dōshisha) بر موارد زیر تأکید می کند: “این تحقیقات اساسی در مورد تأثیر مواد مصرفی به طور روزانه حاکی از نقش حیاتی علم در درک و حل مشکلات دنیای واقعی است.”
مطالعه منتشر شده در مجله علمی زیست شناسیاین امر در درک آنچه که مقاومت آنتی بیوتیک “سطح پایین” ایجاد می شود ناشی از تنظیم و سازگاری با محیط زیست است ، نه از ژن های مقاومت کلاسیک ، نقش مهمی می دهد. این ممکن است در طول درمان اثراتی داشته باشد و چه میزان دارو یا اجزای غذایی در طول درمان و برای رویکردهای درمانی آینده مصرف می شود.