این نوع گوشت بعد از تمرین رشد عضلات را تسریع می کند

این نوع گوشت بعد از تمرین رشد عضلات را تسریع می کند
فهرست مطالب

یک مطالعه جدید بررسی کرد که چگونه عضلات به تمرین وزنه برداری پاسخ می دهند وقتی افراد سپس انواع مختلفی از گوشت خوک را می خورند. محققان همبرگرهای گوشت خوک با چربی بالا و لاغر حاوی همان مقدار پروتئین را مقایسه کردند تا ببینند که چگونه هر یک بر رشد عضلات کوتاه مدت تأثیر می گذارد. نتایج این تیم را شگفت زده کرد و به شواهد در حال رشد اضافه کرد که نشان می دهد روند بدن در ایجاد عضلات پس از ورزش نه تنها به میزان مصرف پروتئین بستگی دارد بلکه به نوع پروتئین نیز بستگی دارد.

این تحقیق در ژورنال منتشر شد مجله آمریکایی تغذیه بالینیبشر

نیکلاس بورد ، استاد بهداشت و کینزیولوژی در دانشگاه ایلینویز اوربانا-چامپاین ، که رهبری این تحقیق را با دانشجوی فارغ التحصیل žan Zupančič انجام داد ، گفت: “آنچه ما پیدا کردیم این است که همه غذاهای پروتئینی با کیفیت بالا به طور برابر ایجاد نمی شوند.”

کار قبلی بورد الگوهای مشابهی را نشان داد. یک آزمایش قبلی نشان داد که خوردن تخم مرغ بعد از تمرین وزنه برداری منجر به سنتز پروتئین بیشتر عضلات نسبت به مصرف همان مقدار پروتئین از سفیده تخم مرغ شد. یک مطالعه دیگر نشان داد که خوردن ماهی قزل آلا نسبت به مصرف یک مخلوط فرآوری شده حاوی همان مواد مغذی در همان نسبت ، یک پاسخ عضلانی قوی تر ایجاد می کند.

همه این یافته ها نشان می دهد که غذاهای کامل رشد عضلات پس از ورزش را به طور مؤثرتر از نسخه های فرآوری شده تحریک می کنند. بورد خاطرنشان کرد که در بعضی موارد ، میزان چربی طبیعی در غذاهای کامل می تواند فعالیت ایجاد عضلات را افزایش دهد.

در این مطالعه آخرین ، تیم تحقیق از تکنیک های پیشرفته برای اندازه گیری و نظارت بر سنتز پروتئین عضلات در ۱۶ بزرگسال جوان و فعال استفاده کرده است. برای تهیه وعده های غذایی آزمایشی ، آنها با آزمایشگاه علوم گوشت دانشگاه ایلینویز همکاری کردند تا لکه های گوشت خوک با سطح چربی دقیقاً مشخص ایجاد کنند.

بورد گفت: “این یک سال به ما طول کشید زیرا به درستی گرفتن این نسبت های چربی بسیار دشوار بود.” تمام گوشت ها از یک خوک واحد تهیه شده اند و پتی ها برای تجزیه و تحلیل دقیق تغذیه ای به یک آزمایشگاه خارجی ارسال می شوند. هنگامی که نسبت چربی به چربی و سایر مقادیر غذایی تأیید شد ، همبرگرها تا زمانی که در مرحله تغذیه آزمایش مورد استفاده قرار گیرند ، یخ زده شدند.

شرکت کنندگان قبل از شروع ورزش و آزمایشات غذایی ، تزریق اسیدهای آمینه با برچسب ایزوتوپ دریافت کردند. این تکنیک به دانشمندان این امکان را می دهد تا این اسیدهای آمینه را به سرعت در بافت عضلانی کنترل کنند. نمونه خون نیز در طول عمل برای اندازه گیری سطح اسید آمینه در گردش جمع آوری شد.

بیوپسی عضلانی قبل و بعد از تزریق دو ساعته برای ایجاد پایه ای برای سنتز پروتئین عضلات گرفته شد.

بورد گفت: “سپس ما آنها را به ورزشگاه بردیم.” “و آنها آن پمپ تزریق و هر چیز دیگری را با آنها حمل می کردند.”

بعد از اینکه شرکت کنندگان تمرینات فشار پا و پا را در ورزشگاه انجام دادند ، به آزمایشگاه بازگشتند و یکی از سه وعده غذایی آزمایشی را خوردند: یک همبرگر گوشت خوک چرب ، یک همبرگر گوشت خوک لاغر یا یک نوشیدنی کربوهیدرات. پنج ساعت بعد ، محققان بیوپسی عضلانی دیگری را برای اندازه گیری چگونگی تأثیر مواد غذایی و ورزش در سنتز پروتئین تحت تأثیر قرار دادند.

پس از چند روز بهبودی ، ۱۴ از ۱۶ داوطلب این روش را تکرار کردند اما انواع وعده های غذایی را تغییر دادند تا اطمینان حاصل شود که اختلافات فردی بر نتایج تأثیر نمی گذارد.

همانطور که انتظار می رود ، میزان اسید آمینه در خون پس از خوردن گوشت خوک در مقایسه با نوشیدنی کربوهیدرات به شدت افزایش یافته است. با این حال ، کسانی که مصرف همبرگر گوشت خوک لاغر را مصرف می کردند ، بیشترین افزایش در اسیدهای آمینه کل و ضروری را نشان دادند.

بورد گفت: “وقتی می بینید غلظت اسیدهای آمینه بعد از خوردن خون در خون افزایش می یابد ، ایده خوبی می گیرید که از غذایی که تازه می خورید می آید.”

کسانی که پس از برخی از تمرینات وزنه برداری ، همبرگر گوشت خوک لاغر مصرف می کردند ، نسبت به کسانی که همبرگر گوشت خوک را می خورند ، میزان بیشتری از سنتز پروتئین عضلات داشتند. وی گفت: “این امر” مطالعات قبلی با استفاده از غذاهای چرب بالاتر ، مانند تخم مرغ کامل یا ماهی قزل آلا ، به طور کلی افزایش سنتز پروتئین عضلات بعد از ورزش در مقایسه با غذاهای کم چرب مانند سفیده تخم مرغ یا مکمل های غذایی را نشان می داد. “

اگرچه تمرینات وزنه برداری باعث افزایش سنتز پروتئین عضلات در گروه های گوشت خوک می شود ، به نظر می رسد پروتئین موجود در همبرگر چربی بالا در ساعاتی پس از مصرف شرکت کنندگان از مزایای اضافی برخوردار نیست. و پروتئین موجود در گوشت خوک لاغر سنتز پروتئین عضلات را افزایش داد.

بورد گفت: “بنا به دلایلی ، گوشت خوک پرچرب واقعاً پاسخ را نابود کرد.” “در حقیقت ، افرادی که گوشت خوک را می خورند ، فقط نسبت به افرادی که بعد از ورزش نوشیدنی ورزشی غنی از کربوهیدرات را می نوشیدند ، از پتانسیل ایجاد عضلات کمی بهتر برخوردار بودند.”

بورد گفت که نتایج این مطالعه برای کسانی که به دنبال بهینه سازی سود عضلات از تمرینات وزنه برداری هستند ، دشوار است. پردازش لکه های گوشت خوک زمینی ، که شامل خرد کردن گوشت و اضافه کردن گوشت چاق کننده به گوشت بدون چربی است ، ممکن است سینتیک هضم را تحت تأثیر قرار دهد.

بورد گفت: “افزایش کمی بیشتر در اسیدهای آمینه از خوردن گوشت خوک لاغر وجود دارد ، بنابراین ممکن است محرک بیشتری برای سنتز پروتئین عضلات وجود داشته باشد.” “اما به نظر می رسد این یک مورد خاص برای گوشت خوک است. اگر شما غذاهای دیگری مانند تخم مرغ یا ماهی قزل آلا می خورید ، به نظر می رسد همه غذاها بهتر هستند ، حتی اگر منجر به افزایش زیاد اسیدهای آمینه در خون نشوند.”

بورد تأکید می کند که ورزش قدرتمندترین محرک برای سنتز پروتئین عضلات است.

وی گفت: “بیشتر پاسخ عضلات مربوط به وزنه برداری است و ما از تغذیه برای فشار دادن پتانسیل باقیمانده استفاده می کنیم.” “وقتی صحبت از خوردن بعد از تمرین وزنه برداری می شود ، می فهمیم که به نظر می رسد برخی از غذاها محرک های بهتری هستند ، به خصوص غذاهای کامل و فرآوری نشده.”

Burd همچنین استاد علوم تغذیه ای است و به موسسه کارل R. Woese برای زیست شناسی ژنومی در I. وابسته است.

برنامه کنترل گوشت خوک ملی گوشت خوک از این تحقیق پشتیبانی کرد. سرمایه گذار هیچ مشارکت در طراحی مطالعه ، جمع آوری داده ها یا تجزیه و تحلیل نداشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *