در افراد سالخورده ، اثر خونریزی فشار خون آب چغندر نیترات -غنی از نیترات می تواند با توجه به بیشترین کار گونه های آن ناشی از تغییرات خاص در میکروبیوم های خوراکی باشد.
محققان دانشگاه Exeter مطالعه منتشر شده در مجله را انجام دادند. زیست شناسی رادیکال آزاد و داروسازیمقایسه پاسخ بین گروهی از بزرگسالان سالخورده با بزرگسالان جوان. مطالعات قبلی نشان داده است که یک رژیم غذایی نیترات بالا می تواند فشار خون را کاهش دهد و این می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک کند.
نیترات برای بدن بسیار مهم است و به عنوان بخشی طبیعی از رژیم غذایی سرشار از سبزیجات مصرف می شود. هنگامی که بزرگسالان مسن دو بار در روز دو هفته یک بار آب چغندر غلیظ می نوشند ، فشار خون کاهش می یابد – اثری که در گروه جوان دیده نمی شود.
مطالعه جدید تأمین شده توسط یک جایزه مشارکت صنعتی BBSRC شواهدی را ارائه می دهد که نشان می دهد این نتیجه احتمالاً به دلیل سرکوب باکتری های بالقوه مضر در دهان است. عدم تعادل بین باکتری های خوراکی مفید و مضر می تواند باعث کاهش تحول نیترات (در سبزیجات فراوان در سبزیجات) شود. اکسید نیتریک کلید عملکرد سالم رگ های خونی است و بنابراین تنظیم فشار خون است.
پروفسور آنی و هاتالو ، نویسنده شاغل در دانشگاه اکستر ، گفت ، اوز می دانیم که یک رژیم غذایی سرشار از نیترات از مزایای سلامتی برخوردار است و با بزرگتر شدن آنها کمتر از اکسیدهای نیتریک خود تولید می کنند. گزینه های زیادی در نیترات مانند چغندر ، اسفناج ، موشک ، کرفس و کلم وجود دارد.
این مطالعه ۳۹ بزرگسال زیر ۳۰ سال و ۳۶ بزرگسال را در دهه ۶۰ و ۷۰ از طریق مرکز تحقیقات بالینی NIHR Exeter استخدام کرد. این کارآزمایی توسط واحد مطالعات بالینی Exeter پشتیبانی شد. هر گروه آب چغندر نیترات را در دوزهای منظم نیترات و در نسخه دارونما به مدت دو هفته از آب میوه سلب شده نیترات صرف می کردند. یک دوره “شستشوی” دو هفته ای برای تنظیم مجدد تحت هر شرایطی وجود داشت. سپس این تیم از یک روش توالی ژن باکتریایی برای تجزیه و تحلیل اینکه باکتری ها قبل و بعد از هر موقعیت وجود داشتند ، استفاده کردند.
در هر دو گروه ، ساخت میکروبیوم خوراکی پس از نوشیدن آب چغندر نیترات به طور قابل توجهی تغییر کرد ، اما این تغییرات بین گروه های سنی جوان تر و بالاتر متفاوت بود.
گروه سنی سالخورده کاهش قابل توجهی در باکتری ها را تجربه کرد مقدمه به عنوان افزایش رشد باکتریها که پس از نوشیدن آب غنی ، به سلامتی ارائه می شوند. نیشریبشر در ابتدای کار ، گروه قدیمی فشار خون متوسطی داشت که پس از دریافت آب چغندر نیترات سقوط کرد ، اما پس از دریافت آرماتور دارونما.
این مطالعه نشان می دهد که غذاهای غنی از میکروبیوم خوراکی سرشار از نیترات است که ممکن است منجر به التهاب کمتر میکروبیوم خوراکی شود و فشار خون در افراد مسن کاهش می یابد.
دکتر لی Beniston FRSB ، مدیر مشارکتهای صنعتی و تحقیقات و توسعه تعاونی در BBSRC گفت:
وی گفت: “این تحقیق نمونه ای جالب از چگونگی درک بیوملن می تواند ارتباطات پیچیده بین رژیم غذایی ، میکروبیوم و پیری سالم را بهتر بشناسد.
مقاله “تغییر پاسخ عروقی به پیری میکروبیوم دهان ، فراهمی زیستی اکسید نیتریک و تقویت نیترات رژیم غذایی” است و در مجله منتشر می شود. زیست شناسی و پزشکی رادیکال آزاد.