اگر با دو میان وعده با هفت گرم شکر و ۳۰ گرم قند دیگر ارائه شود ، انتخاب گزینه سالم تر باید بی مغز باشد؟ شاید نه قند کمتر به طور خودکار سالم تر نیست.
برای حدود ۱۰۰ میلیون بزرگسال که در ایالات متحده در ایالات متحده زندگی می کنند ، میوه ای گرمسیری که می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد بسیار خوب است. میوه های گرمسیری حاوی ده تا ۵۰ گرم شکر هستند ، به نظر می رسد مانو در انتهای فوقانی طیف یک انتخاب میان وعده ضعیف است که فقط بر اساس آن است. با این حال ، تحقیقات توسط محقق تغذیه بالینی ، Raedeh Basiri نشان می دهد که MANOS با وجود قند بیشتر از بسیاری از میان وعده های کم مصرف ، می تواند عوامل پیشگیرانه ای را برای بزرگسالان پیش دیایلیک ارائه دهد.
گروه تغذیه و تحقیقات غذایی جورج میسون ، استادیار باسییری ، “نه تنها چیز مهم محتوای قند نیست ، بلکه نکته مهم زمینه عمومی غذایی است.” این مطالعه اولین مطالعه بالینی طولانی مدت است که فواید ترکیب متابولیک و بدن انبه در پیش بینی را نشان می دهد.
به عبارت ساده تر ، بیش از شکر در غذا. تمام غذا به طور طبیعی ، قندها در مانگوها و سایر میوه ها با فیبر و سایر ویتامین ها و مواد مغذی که فواید سلامتی اضافی دارند ، تکمیل می شوند. غذاهای اضافه شده مانند غلات صبحانه و حتی گزینه های میان وعده قند کم ممکن است از نظر تغذیه یکسان نباشند و حتی ممکن است خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.
“هدف این است که مردم را ترغیب کنیم که تمام میوه هایی مانند انبه را به عنوان بخشی از راهکارهای رژیم غذایی عملی برای جلوگیری از رفتارهای غذایی سالم و دیابت درج کنند.” گفت “افراد مبتلا به خطر ابتلا به دیابت نه تنها باید بر میزان قند مواد غذایی بلکه بر نحوه قند دادن نیز متمرکز شوند.”
باسی و تیمش شرکت کنندگان در کار را به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه از روزانه روزانه انبه ، در حالی که به گروه دیگر هر روز نوار گرانول کمتری داده می شد. بیش از شش ماه ، محققان میزان قند خون شرکت کنندگان ، واکنشهای فیزیکی انسولین و چربی بدن را اندازه گیری کردند.
در پایان مطالعه ، یافته ها نشان داد که انبه قند بالا (۳۲ گرم شکر) از یک نوار گرانول کم و کم (۱۱ گرم شکر) مفیدتر است. این گروه که روزانه انبه مصرف می کند ، کنترل پیشرفته قند خون ، حساسیت به انسولین پیشرفته و چربی بدن را کاهش می دهد.
“مصرف روزانه انبه نتایج حاصل از ترکیب گلیسمی و ترکیب بدن در بزرگسالان مبتلا به پیش دیابت را بهبود می بخشد: یک کار کنترل شده تصادفی” غذاهای در اوت ۲۰۲۵.
این مطالعه توسط هیئت ملی انبه تأمین شد. نویسندگان درگیری احتمالی منافع دیگری را اعلام نمی کنند. Foncuers در طراحی مطالعه ، تصمیم به جمع آوری داده ها ، تجزیه و تحلیل ، تفسیر یا انتشار نتایج ، نقش ایفا نکرد.
درباره محقق
Raedeh Basiri یک متخصص تغذیه و استادیار ثبت شده در گروه تغذیه و تحقیقات مواد غذایی در کالج بهداشت عمومی جورج میسون است. Basiri یک محقق تغذیه بالینی است که متخصص در استفاده از فناوری های در حال توسعه مانند تغذیه شخصی درمانی و سندرم پیش بینی ، دیابت و متابولیک است. مطالعات وی شامل مطالعات کنترل شده تصادفی و تجزیه و تحلیل داده های بزرگ در مقیاس است تا بررسی کند که چگونه همه غذاها و مدلهای رژیم غذایی بر مقاومت به انسولین ، کنترل گلیسمی ، خواب و چگونگی تأثیر آن بر سلامت روانی و روده تأثیر می گذارد. باسی یک رویکرد دقیق و میان رشته ای را اتخاذ می کند و عمیقاً به پیشگیری از بیماری های مزمن ، تحقیقات مشترک و راهنمایی برای متخصصان آینده بستگی دارد.